InstaOsona organitza un nou concurs coincidint amb la Fira de la Llavor de Roda

140328_fira_llavorInstaOsona, la comunitat d’instagramers de la comarca, juntament amb els organitzadors de la Fira de la Llavor Tradicional de Roda de Ter i l’Ajuntament de Roda de Ter, organitza un nou concurs coincidint amb aquesta mostra que es farà el cap de setmana del 5 i 6 d’abril. A més, en el marc d’aquesta fira, es prepara la primera trobada d’instagramers de la comarca.

Pel que fa al concurs, es premiaran dues imatges (la millor i la més original) captades durant el cap de setmana de la Fira de la Llavor, si bé els participants tindran temps fins el dimarts 8 d’abril per penjar-les a Instagram. Per optar als premis, només cal seguir els perfils d’@instaosona i @firallavor, i etiquetar les imatges amb els hashtags #firallavor14 i #instaosona. A partir d’aquí, cadascú ha de fer volar la imaginació per ser el millor. Pot penjar tantes fotos com vulgui. Això sí, cal que siguin inèdites. No se’n poden etiquetar de l’any passat.

Els autors de la millor imatge i la més original s’enduran, cada un, un lot de productes de la fira i el llibre El poeta i la fàbrica (amb fotos antigues de Roda de Ter i una audició de Ramon Martí i Pol). La millor imatge també guanyarà una ruta Miquel Martí i Pol.

El jurat, format pels gestors d’InstaOsona, l’Ajuntament de Roda de Ter i membres de l’organització de la fira, valorarà que les imatges reflecteixin la temàtica de la fira, així com que siguin originals i creatives. Tractant-se d’una fira temàtica es valoraran especialment aquelles fotos que mostrin, en detall, els productes naturals que es poden trobar a la mostra.

PRIMERA TROBADA D’INSTAOSONA

En paral·lel, InstaOsona prepara una trobada d’instagramers coincidint amb la fira. Es farà diumenge 6 d’abril, a les 11 del matí, i consistirà a visitar tots junts la fira. L’organització farà una visita guiada per la mostra. Serà la primera reunió d’instagramers d’Osona, si bé de caràcter experimental, ja que no es tracta d’una jornada amb el format habitual d’aquestes trobades sinó una acció molt més concreta.

Els interessats a assistir-hi, han d’enviar un correu electrònic a instaosona@gmail.com amb el nom i cognoms, i un telèfon de contacte.

InstaOsona va néixer a principis de desembre i ja suma gairebé 750 seguidors i vora 5.200 fotos que tenen l’etiqueta #instaosona. El concurs de la Fira de la Llavor és el tercer que organitza després de la bona collida que van tenir el dels Tonis de Taradell i el del Carnaval de Torelló, del qual es lliuraran els premis aquest dissabte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s