InstaOsona i els Deixebles de Sant Feliu organitzen un concurs d’Instagram per la festa major de Torelló

foto_festa_major_torellóLa comunitat d’amics d’Instagram a la comarca, InstaOsona, i l’Associació de Deixebles de Sant Feliu impulsen un concurs coincidint amb la festa major de Torelló. Entre el 24 de juliol i el 3 d’agost, les imatges que es pengin a aquesta xarxa social sobre les activitats de la festa torellonenca optaran a premi. En total, es distingiran les tres millors fotos.

Per participar al concurs, cal etiquetar les fotos amb els hashtags #fmtorelló14, #somdeixebles i #instaosona, i cal seguir els perfils @deixebles i @instaosona a Instagram. El concurs no té límit de participació i cadascú pot publicar tantes fotos com vulgui.

Un cop es tanqui el concurs, el dia 3 d’agost, el jurat, format pels gestors d’InstaOsona i l’Associació de Deixebles de Sant Feliu, decidirà els tres guanyadors. Es valorarà que les imatges reflecteixin l’essència de la festa major i també es tindrà en compte l’originalitat. Cada guanyador s’emportarà un “pack deixeble”, format per un càntir, una barretina i una samarreta.

Es tracta del setè concurs que organitza InstaOsona i el segon que fa a Torelló. El primer va ser coincidint amb el Carnaval de Terra Endins.

La comunitat InstaOsona s’acosta als 1.000 seguidors a Instagram. A més, des de principis de desembre, centenars d’usuaris han etiquetat més de 10.600 fotos amb el hashtag #instaosona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s