Mireia Roura, Víctor Anton i Arnau Mercader guanyen el concurs de la festa major de Torelló

Mireia Roura

El concurs d’Intagram de la festa major de Torelló, organitzat conjuntament per InstaOsona i l’Associació de Deixebles de Sant Feliu, ja té guanyadors. El jurat, format pels membres de les dues entitats, ha escollit tres fotos com a vencedores: una de Mireia Roura (@mroura81) com a primera classificada; una de Víctor Anton (@xapu4) com a segon classificat, i una d’Arnau Mercader (@arnaumercader_92) com a tercer classificat. Ara, cada guanyador s’emportarà un “pack deixeble”, format per un càntir, una barretina i una samarreta. 

Pel jurat, la foto de Roura reflecteix el que ha estat aquesta festa major: la pluja i la impotència per no poder fer alguns actes, juntament amb elements típics com són la samarreta de la Porronada i els gegants. La segona classificada destaca per la seva originalitat. La imatge d’Anton mostra un element típic de la festa major de Torelló, el càntir, i de fons s’hi veu el poble. I la tercera escollida transmet l’esperit de la festa que dóna inici a la festa major: la Porronada.

Víctor Anton Arnau Mercader

La deliberació s’ha fet després de repassar les més de 70 fotos que entre el 24 de juliol i el 3 d’agost es van penjar a Instagram amb les etiquetes #fmtorelló14, #somdeixebles i #instaosona. Una participació més baixa que d’altres concursos, però que atribuïm a la suspensió d’actes per culpa de la pluja.

Recordem que aquests dies InstaOsona té oberts altres concursos: dos a la festa major de Manlleu (Fes-te Jove i Festa del Serpent) i properament us donarem detalls sobre un concurs en el marc de la Festa d’en Toca-sons de Taradell.

La comunitat InstaOsona ja supera els 1.100 seguidors a Instagram. A més, des de principis de desembre, centenars d’usuaris han etiquetat més de 12.000 fotos amb el hashtag #instaosona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s