La Festa d’en Toca-sons de Taradell premiarà la millor foto penjada a Instagram

fotos promo toca-sons (1)

InstaOsona, la comunitat d’instagramers a la comarca d’Osona, i l’agrupació organitzadora de la Festa d’en Toca-sons impulsen un concurs d’Instagram coincidint amb la festa del bandoler de Taradell. Entre el 21 i el 27 d’agost, tothom que pengi fotos relacionades amb en Toca-sons a aquesta xarxa social optarà a premi. En concret, el concurs d’Instagram serà una de les categories del Concurs Fotogràfic Memorial Lluís Tuneu, i el guanyador s’endurà un trofeu i veurà exposada la seva foto al Centre Cultural Costa i Font durant la tardor.

Per participar al concurs, cal etiquetar les fotos amb els hashtags #tocasons14 i #instaosona, i seguir el perfil d’@instaosona a Instagram. El concurs no té límit de participació i cadascú pot publicar tantes fotos com vulgui. Tot i que el dia principal de la festa és el 25 d’agost, amb l’entrada del bandoler al poble, les fotos poden ser de qualsevol dels actes relacionats amb la figura taradellenca.

Un cop es tanqui el concurs, el 27 d’agost, el jurat, format pels gestors d’InstaOsona i els organitzadors de la Festa d’en Toca-sons, decidiran el guanyador. Es valorarà que la imatge reflecteixi l’essència de la festa i també es tindrà en compte l’originalitat.

Es tracta del desè concurs que organitza InstaOsona des del gener passat i el segon que fa a Taradell. De fet, el primer concurs d’aquesta comunitat es va fer durant la Festa dels Tonis del municipi.

Aquí, podeu consultar les bases senceres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s