Concurs d’Instagram pel Pescabirres de Torelló

promo pescabirres 15L’entitat organitzadora del Pescabirres i InstaOsona organitzen un concurs d’Instagram coincidint amb la celebració del Pescabirres de Torelló, que inclou, entre altres, la 2a Fira de Cervesa Artesana. Entraran a concurs totes les fotos que es pengin entre el 19 i el 22 de març, és a dir, des del dia de la inauguració de la fira fins l’endemà de la festa de cloenda. Es premiarà la millor fotografia.

Per participar-hi, cal etiquetar les fotos amb els hashtags #pescabirres15 i #instaosona i ser seguidor del perfil @instaosona a Instagram. Un cop es tanqui el concurs, l’organització escollirà les tres fotos finalistes, que se sotmetran a votació popular durant 24 hores. El guanyador s’endurà un lot de cervesa artesana, amb representació de totes les cerveses presents al Pescabirres, més la samarreta del Pescabirres.

Es tracta del dinovè concurs que organitza la comunitat instagramer a la comarca, que ja passa dels 2.100 seguidors a Instagram. A més, centenars d’usuaris han etiquetat gairebé 23.000 fotos amb el hashtag #instaosona des del 6 de desembre del 2013.

Aquí, podeu trobar les bases senceres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s