InstaOsona i la Fira de la Llavor de Roda de Ter organitzen el segon concurs d’Instagram

promo_fira_llavor_15 (1)InstaOsona, juntament amb els organitzadors de la Fira de la Llavor Tradicional i l’Ajuntament de Roda de Ter, organitzen, per segon any consecutiu, un concurs d’Instagram coincidint amb aquesta mostra que es farà el cap de setmana de l’11 i el 12 d’abril. Es premiaran les dues millors fotos, que sortiran d’una votació popular.

Per participar-hi, cal seguir els perfils d’@instaosona i @firallavor, i etiquetar les imatges relacionades amb la fira amb els hashtags #firallavor15 i #instaosona. Cada usuaris pot penjar tantes fotos com vulgui i tindrà temps de fer-ho fins el dimarts 14 d’abril.

Com és habitual en els últims concursos, l’organització escollirà les tres fotos finalistes que se sotmetran a votació popular. Després, els seguidors d’InstaOsona tindran 24 hores per votar les dues millors a partir dels seus likes. Qui n’obtingui més s’endurà una panera de productes de la fira i el llibre La flora medicinal d’Osona i els seus usos etnobotànics, escrit per Santi Jàvega, l’herbolari de Sau. El segon classificat guanyarà una panera de productes de la fira.

L’any passat, es van presentar a concurs més de 100 fotos. Helena Güell i Marta Marly van ser les guanyadores.

Es tracta del 21è concurs que organitza la comunitat instagramer a la comarca, que ja passa dels 2.200 seguidors a Instagram. A més, centenars d’usuaris han etiquetat 24.500 fotos amb el hashtag #instaosona des del 6 de desembre del 2013.

Aquí, podeu trobar les bases senceres del concurs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s