Bases – Reciclar és fàcil

promo_campanya_reciclatge (1)

Bases:

 • Temàtica: Campanya sobre els residus “Reciclar és fàcil, ja jo fas bé?”.
 • Cal seguir @mancoplana i @instaosona a Instagram.
 • Cal etiquetar les imatges amb els hashtags #reciclaresfacil i #instaosona.
 • Les imatges han de reflectir l’esperit de les 4R dels residus (REDUIR, REUTILITZAR, RECICLAR i RECUPERAR). Es tindrà en compte també que siguin originals, creatives i artístiques.
 • Preferiblement, ubicar geogràficament (geotag) la fotografia, tot i que les fotografies no ubicades geogràficament no quedaran excloses del concurs.
 • Només s’acceptaran fotos publicades entre l’11 d’abril i l’11 de maig del 2015.
 • Es poden publicar tantes fotos com es vulgui per persona.
 • Cal conservar les imatges originals.
 • S’autoritza a InstaOsona i a la Mancomunitat La Plana a fer mencions periòdiques amb fotos publicades pels participants al concurs (Instagram, web, Twitter, Facebook i bloc).
 • La foto guanyadora sortirà d’una votació popular. Després que els organitzadors del concurs seleccionin les tres fotos finalistes, els seguidors d’InstaOsona i Mancomunitat La Plana a Instagram tindran 24 hores per escollir la foto guanyadora a partir dels seus “likes”.
 • NO ES PODEN ETIQUETAR FOTOGRAFIES ANTIGUES, GRÀCIES!

Propietat intel·lectual i industrial: Els participants cedeixen expressament a la Mancomunitat la Plana, amb caràcter d’exclusiva i sense limitació temporal, és a dir, durant tot el termini de vigència dels drets d’autor, i per tot l’àmbit territorial universal, els drets d’explotació de la propietat intel·lectual de les propostes que s’hagin presentat al concurs, de conformitat amb la Llei de propietat intel·lectual vigent, inclosa la seva explotació a la xarxa d’internet, així com els drets de propietat industrial que es puguin derivar d’aquesta explotació, amb finalitats promocionals comercials i/o publicitàries de naturalesa anàloga pròpies de la Mancomunitat.

Protecció de dades: la Mancomunitat respectarà en tot moment la normativa vigent en matèria de protecció de dades siguin incorporades al fitxer de dades de caràcter personal denominat “Medi Ambient” del qual és titular la Mancomunitat i que té com a finalitat, entre d’altres, la gestió i tractament de residus. Les dades podran ser utilitzades únicament per promocionar el concurs. El participant té la possibilitat d’accedir, rectificar, cancel·lar o oposar-se a la informació facilitada adreçant-se a la Mancomunitat la Plana, Sector el Quadro s/n 08552 Malla.

Premi:

Hi haurà un premi a la millor foto: un àpat per a dues persones.

Un pensament sobre “Bases – Reciclar és fàcil

 1. Retroenllaç: InstaOsona i la Mancomunitat La Plana promouen un concurs per fomentar el reciclatge | InstaOsona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s