@slacrusa i Jordi Lorenzo, guanyadors del 2n concurs de la Fira de la Llavor de Roda de Ter

slacrusa_1r_premiEl segon concurs de la Fira de la Llavor de Roda de Ter, organitzat per InstaOsona i la comissió de la fira, ja té guanyadors. Amb 113 likes, la fotografia de @slacrusa ha estat la guanyadora del primer premi i, amb 87 likes, la de Jordi Lorezeno (@jordy1964) s’endú el segon. A la primera imatge, es poden veure unes mans treballant en el trasplantament d’una flor i, en la segona, un detall d’una parada. El primer premi consta d’una panera de productes de la fira i el llibre La flora medicinal d’Osona i els seus usos etnobotànics, escrit per Santi Jàvega, l’herbolari de Sau. El segon s’endú una panera de productes de la fira.

jordy1964_2n_premiLes imatges de @slacrusa i Lorenzo són dues de les tres fotografies finalistes del concurs, seleccionades prèviament pels gestors d’InstaOsona i l’organització de la fira. La tercera finalista ha estat una imatge de @jardiornau. En total es van presentar al concurs gairebé un centenar de imatges.

finalista fira llavor 15La votació popular per part dels seguidors d’InstaOsona es va fer des de les 10 de la nit del diumenge 19 d’abril al dilluns 20 a la mateixa hora.

Els gestors d’InstaOsona es mostren contents d’aquesta segona edició que ha comptat amb una norantena de fotos etiquetades amb els hashtags #firallavor15 i #instaosona, publicades entre l’11 i el 14 d’abril.

La comunitat d’InstaOsona va néixer el 6 de desembre del 2013 i, des de llavors, ja ha organitzat vint-i-un concursos. A Instagram, té més de 2.250 seguidors i centenars d’usuaris han etiquetat més de 25.200 fotos amb el hashtag #instaosona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s