Albert Enguix guanya el concurs sobre reciclatge de la Mancomunitat La Plana i InstaOsona

guanyador mancoplanaEl concurs Reciclar és fàci, ja ho fas bé?, promogut per la Mancomunitat La Plana amb el suport d’InstaOsona, ja té guanyador. Es tracta d’Albert Enguix (@nurbert_62), dels Hostalets de Balenyà, que va aconseguir 120 likes en la votació popular de 24 hores. Ara, Enguix podrà gaudir d’un àpat per a dues persones en un restaurant de la zona, gentilesa de la Mancomunitat. Jordi Villen (@jvillenrosell) i Jordi Vila (@jordivilatuneu), amb 107 i 80 likes, respectivament, han quedat finalistes del concurs.

Aquestes tres imatges van ser escollides pels gestors d’InstaOsona i la Mancomunitat La Plana i, després, es van sotmetre a votació popular des de les 10 del vespre del dimecres 20 de maig fins l’endemà a la mateixa hora. En total, es van presentar a concurs unes 40 fotos, que havien d’estar relacionades amb les famoses 4R dels residus: REDUIR, REUTILITZAR, RECICLAR i RECUPERAR.

finalista mancoplana (1) finalista mancoplana

El concurs formava part de la campanya de millora de la recollida selectiva als municipis de la Mancomunitat Reciclar és fàcil, ja ho fas bé? que es porta a terme aquesta primavera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s