Lluís Reyné guanya el concurs de la Festa Verdaguer

guanyadora

El primer concurs de la Festa Verdaguer, organitzat per la Casa Museu Verdaguer de Folgueroles i InstaOsona, ja té guanyador. La fotografia de Lluís Reyné (@lluisrb44), amb 223 likes ha estat l’escollida pels seguidors d’InstaOsona per emportar-se el premi. Reyné s’endú una entrada doble per visitar el museu, amb visita comentada opcional, i un llibre de Verdaguer: Verdaguer. La mirada poètica a la terra. Cinc rutes d’Osona per a conèixer els escenaris poètics de l’obra de Jacint Verdaguer.

La imatge de Reyné és una de les tres fotografies finalistes del concurs seleccionades prèviament pels gestors d’InstaOsona i la Casa Museu Verdaguer. Els altres dos finalistes són Clara Batllé (@clarabagi) i @ferran84, que han rebut 106 i 83 likes respectivament.

3a_finalista 2a_finalsita

La votació popular per part dels seguidors d’InstaOsona es va fer des de les 10 de la nit del dimecres 3 de juny fins al dilluns 13 dijous 4 a la mateixa hora.

Els gestors d’InstaOsona es mostren contents d’aquest nou concurs amb una seixantena de fotos etiquetades amb els hashtags #verdaguer2015 i #instaosona, publicades entre el 15 i 18 de maig.

La comunitat d’InstaOsona va néixer el 6 de desembre del 2013 i, des de llavors, ja ha organitzat vint-i-quatre concursos. A Instagram, té més de 2.400 seguidors i centenars d’usuaris han etiquetat més de 28.100 fotos amb el hashtag #instaosona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s