S’impulsa un concurs d’Instagram a la Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya a Taradell

promo bastoners

L’Associació Jove Taradell Setvetes i InstaOsona promouen un concurs d’Instagram coincidint amb la XL Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya que es farà a Taradell el proper dissabte 13 de juny. El concurs està obert a tothom, tant a públic com a participants d’aquest certamen, i premiarà la millor foto amb un àpat per a dues persones al restaurant La Nonna Jovita de Taradell. Aquesta imatge sortirà d’una votació popular de 24 hores.

Tothom que ho vulgui podrà participar al concurs penjant les seves fotos a Instagram amb les etiquetes #trobadabastoners15 i #instaosona els dies 13 i 14 de juny. També és necessari seguir els perfils @instaosona i @taradell_setvetes a Instagram. Un cop es tanqui el concurs, l’organització escollirà les tres fotos finalistes, que se sotmetran a votació popular durant 24 hores per part dels seguidors d’InstaOsona.

Es tracta del 25è concurs que organitza InstaOsona des del 6 de desembre del 2013. Des de llavors, suma vora 2.500 seguidors a Instagram i ha aconseguit que centenars d’usuaris etiquetin més de 28.000 imatges amb el hashtag #instaosona.

Aquí, pots consultar les bases senceres del concurs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s