InstaOsona i la Festa Major Jove de Tona premiaran la millor foto a Instagram

fmjtona15 (1)La Coordinadora Juvenil de Tona i InstaOsona promouen un concurs d’Instagram coincidint amb la Festa Major Jove que es farà a Tona el 30 i 31 de juliol i l’1 d’agost. El concurs està obert a tothom i premiarà la millor foto amb un àpat per a dues persones al restaurant La Ferreria de Tona i un lot de productes de la Coordinadora Juvenil de Tona. Aquesta imatge sortirà d’una votació popular de 24 hores després de la selecció de tres imatges finalistes.

Tothom que ho vulgui podrà participar al concurs penjant les seves fotos a Instagram amb les etiquetes #FMJTtona15 i #instaosona del 30 de juliol al 4 d’agost. Cal seguir el perfil @instaosona i @jovestona a Instagram. El concurs no té límit de participació i cadascú pot publicar tantes fotos com vulgui.

Un cop es tanqui el concurs, l’organització escollirà les tres fotos finalistes, que se sotmetran a votació popular durant 24 hores per part dels seguidors d’InstaOsona.

Aquest és el 27è concurs que organitza InstaOsona. Amb més de 2.500 seguidors a Instagram i amb 30.000 fotos etiquetades amb el hashtag #instaosona, InstaOsona s’ha consolidat com la comunitat instagramer a la comarca.

Aquí, pots llegir les bases senceres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s