Víctor Antón guanya el concurs d’Instagram de la festa major de Torelló

xapu4Víctor Antón (@xapu4) és el guanyador del concurs d’Instagram organitzat per la festa major de Torelló, juntament amb l’Associació de Deixebles de Sant Feliu. Joana Aranda (@nonaaranda) i Cèlia Martínez (@celiiamp) han quedat en segon i tercer lloc, respectivament. El jurat, format pels organitzadors del concurs, ha escollit les tres fotos entre les més de 250 que es van penjar a Instagram entre el 23 de juliol i el 2 d’agost sobre les festes de Torelló.

La foto d’Antón reflecteix la Festa de Riminí, que és una competició entre equips que tenen diferents colors. La imatge és majoritàriament en blanc i negre, i, en color, s’hi veu el rosa de la muntura d’unes ulleres i el reflex en un dels vidres, en què es percep la meta final, que és Rocaprevera. La d’Aranda és una imatge feta durant el correfoc i capta bé el sentit d’aquesta activitat. Finalment, la de Martínez s’ha escollit perquè és una molt bona foto en què s’hi veu bé la Plaça Nova ben plena de gent.

Ara, l’autor de la millor foto podrà gaudir d’una quota de soci a l’Associació de Deixebles per l’any que ve (valorada en 35 euros), i la segona i la tercera classificades, un “pack deixeble”, format per un càntir, una barretina i una samarreta.

nonaaranda celiiamp

Malgrat que les etiquetes oficials del concurs eren #fmtorelló15, #instaosona i #somdeixebles, també s’ha acceptat #fmtorelló2015, ja que un dels dos organitzadors la va fer servir durant la festa major i molts usuaris s’hi van sumar. Per això, s’ha donat per vàlida.

InstaOsona s’ha consolidat com la comunitat instagramer a la comarca. El seu perfil ronda els 2.700 seguidors i ha aconseguit que centenars d’usuaris etiquetin les seves fotos amb el hashtag #instaosona: s’acosta a les 31.000 imatges des del desembre del 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s