InstaOsona i en Toca-sons premiaran, per segon any, la millor foto sobre la festa penjada a Instagram

promo toca-sons (2)InstaOsona i la Festa d’en Toca-sons impulsen, per segon any consecutiu, un concurs d’Instagram coincidint amb la festa del bandoler de Taradell. Entre el 23 i el 26 d’agost, tothom que pengi fotos relacionades amb en Toca-sons a aquesta xarxa social optarà a premi. Com l’any passat, el concurs d’Instagram serà una de les categories del Concurs Fotogràfic Memorial Lluís Tuneu, i el guanyador s’endurà un trofeu i veurà exposada la seva foto al Centre Cultural Costa i Font durant la tardor.

Per participar al concurs, cal etiquetar les fotos amb els hashtags #tocasons15 i #instaosona, i seguir el perfil d’@instaosona a Instagram. El concurs no té límit de participació i cadascú pot publicar tantes fotos com vulgui. Tot i que el dia principal de la festa és el 25 d’agost, les fotos poden ser de qualsevol dels actes relacionats amb aquesta figura.

Un cop es tanqui el concurs, el jurat, format pels gestors d’InstaOsona i els organitzadors de la Festa d’en Toca-sons, decidiran el guanyador. Es valorarà que la imatge reflecteixi l’essència de la festa i també es tindrà en compte l’originalitat.

Mireia Jurado es va imposar en l’edició de l’any passat, en què es van presentar un centenar d’imatges.

Amb més de 2.500 seguidors a Instagram i amb 30.000 fotos etiquetades amb el hashtag #instaosona, InstaOsona s’ha consolidat com la comunitat instagramer a la comarca.

Aquí, pots llegir les bases senceres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s