InstaOsona estrena concurs al Pessebre Vivent de Rupit i Pruit

pessebre vivent (5)InstaOsona i l’Ajuntament de Rupit i Pruit impulsen, per primer cop, un concurs d’Instagram coincidint amb la 29a edició del Pessebre Vivent i el Mercat de Pessebre. Entre el 2 i el 5 de gener, tothom que pengi fotos a Instagram relacionades amb el Pesssebre Vivent i el Mercat del Pessebre, que es farà el dies 2 i 3, optarà a diversos premis.

Per participar al concurs, cal etiquetar les fotos amb els hashtags #pessebrerupit16 i #instaosona, i seguir el perfil d’@instaosona. El concurs no té límit de participació i cadascú pot publicar tantes fotos com vulgui.

Un cop es tanqui el concurs, el jurat, format pels gestors d’InstaOsona i membres del consistori, decidiran els guanyadors. Es valorarà que la imatge reflecteixi l’essència del pessebre i també es tindrà en compte l’originalitat i la qualitat artística de les imatges. En total hi haurà tres premis: un àpat per a dues persones a Ca l’Estragués, un altre àpat per a dues persones a Can Marsal i un lot de productes de Rupit i Pruit.

Amb més de 3.700 seguidors a Instagram i amb 39.000 fotos etiquetades amb el hashtag #instaosona, InstaOsona s’ha consolidat com la comunitat instagramer a la comarca. Des de la seva creació ja ha organitzat més de 40 concursos.

Aquí, pots trobar les bases senceres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s