Berta Villarrazo guanya el concurs d’Instagram del Mercat del Trasto de Torelló

bertavillaBerta Villarrazo (@bertavilla) és la guanyadora del concurs d’Instagram del Mercat del Trasto de Torelló, impulsat per InstaOsona i l’organització de la fira d’objectes de segona mà. El jurat ha escollit la seva foto després de repassar la seixantena d’imatges que es van presentar a aquesta primera edició del concurs. Ara, com a premi, podrà gaudir d’un sopar per a dues persones al restaurant Can Nan de Torelló.

El jurat, format pels membres d’InstaOsona i els organitzadors del Mercat del Trasto, ha valorat que la imatge és original i reflecteix l’essència d’un mercat com aquest. S’hi veu una parada amb productes de segona mà de tota mena. Les fotos que entraven a concurs havien d’estar etiquetades amb #trastotorelló16 i #instaosona i els usuaris van tenir dos dies per penjar-les, el 8 i el 9 de maig.

Des del desembre del 2013, InstaOsona ha organitzat una cinquantena de concursos i s’ha consolidat com la comunitat instagramer a la comarca. Té 4.800 seguidors a aquesta xarxa social i ha aconseguit que centenars d’usuaris hagin etiquetat fins ara més de 48.500 fotos amb el hashtag #instaosona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s