InstaOsona i en Toca-sons premiaran les dues millors fotos penjades a Instagram

promo tocasons16 (2)Per tercer any consecutiu, InstaOsona i la Festa d’en Toca-sons organitzen un concurs d’Instagram coincidint amb la festa del bandoler de Taradell. Després de la bona acollida que ha tingut els dos últims anys, aquest cop s’amplia el nombre de premis i es distingiran les dues millors imatges que es pengin a aquesta xarxa social entre el 22 i el 26 d’agost. Com sempre, el concurs d’Instagram serà una de les categories del Concurs Fotogràfic Memorial Lluís Tuneu.

Per participar al concurs, cal etiquetar les fotos amb els hashtags #tocasons16 i #instaosona, i seguir el perfil @instaosona a Instagram. El concurs no té límit de participació i cadascú pot publicar tantes fotos com vulgui. Tot i que el dia principal de la festa és el 25 d’agost, les imatges poden ser de qualsevol dels actes relacionats amb aquesta figura: la caminada teatralitzada Llinatges, el Toca-Canalla, el Mercat del Segle XVII o l’arribada del bandoler Toca-Sons.

Un cop es tanqui el concurs, el jurat, format pels gestors d’InstaOsona i els organitzadors de la Festa d’en Toca-sons, decidiran els guanyadors. Es valorarà que les imatges reflecteixin l’essència de la festa i també es tindrà en compte l’originalitat.

Els autors de les dues imatges guanyadors s’enduran un trofeu de la quarta edició del Concurs Fotogràfic Memorial Lluís Tuneu i la seva foto s’exposarà a Can Costa de Taradell durant la tardor. A més, el guanyador del primer premi podrà gaudir d’un sopar per a dues persones en un restaurant del poble.

Mireia Jurado i Manel Fernández han estat els guanyadors dels dos últims anys.

Amb més de 5.200 seguidors a Instagram i uns 55.000 fotos etiquetades amb el hashtag #instaosona, InstaOsona s’ha consolidat com la comunitat instagramer a la comarca.

Aquí, pots llegir les bases senceres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s