InstaOsona i l’Ajuntament de Gurb impulsen un concurs d’Instagram sobre la zona del castell

promo-castellgurb16-2InstaOsona i l’Ajuntament de Gurb organitzen un concurs d’Instagram coincidint amb les II Jornades sobre el Turó del Castell de Gurb: un espai per gaudir, un espai per protegir. Els participants tindran més de dues setmanes per penjar fotos relacionades amb aquest espai i el guanyador podrà gaudir d’un vol amb globus per a dues persones, gentilesa de l’Ajuntament.

Els participants podran penjar tantes fotos com vulguin sobre la zona del Castell de Gurb entre el 28 d’octubre i el 15 de novembre. Per entrar a concurs, cal etiquetar-les amb #castellgurb16 i #instaosona, i ser seguidor del perfil d’InstaOsona a Instagram. El jurat, format pels gestors de la comunitat instagramer i representants de l’Ajuntament, valorarà que les imatges reflecteixin bé la zona del Castell de Gurb i també es tindrà en compte l’originalitat. El lliurament del premi a la millor foto serà el dijous 24 de novembre.

Des del desembre del 2013, InstaOsona s’ha consolidat com la comunitat instagramer a la comarca, amb l’organització de més de 50 concursos. Té més de 5.600 seguidors a aquesta xarxa social i ha aconseguit que centenars d’usuaris hagin etiquetat fins ara més de 60.000 fotos amb el hashtag #instaosona.

Aquí, pots llegir les bases senceres. Les fotos de promoció són de Joan Conill i Toni Anguera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s