S’organitza una concurs d’Instagram a la cursa Pels Camins dels Matxos de Torelló

InstaOsona i l’organització de la cursa Pels Camins dels Matxos de Torelló impulsen, per primer cop, un concurs d’Instagram coincidint amb aquesta cita esportiva que es farà diumenge que ve, 9 d’abril. Les fotos que es pengin relacionades amb aquesta activitat entraran a concurs i l’autor de la millor guanyarà una maleta mida cabina d’avió de la marca Salomon.

Els participants podran penjar tantes fotos com vulguin sobre la cursa entre el divendres 7 i el dimarts 11 d’abril. Per entrar a concurs, cal etiquetar-les amb #viumatxos17 i #instaosona, i ser seguidor dels perfils d’InstaOsona i Pels Camins dels Matxos a Instagram. El jurat, format pels gestors de la comunitat instagramer i representants de l’organització de la cursa, valorarà que les fotos reflecteixin l’esperit dels matxos en qualsevol de les seves facetes: promoció del territori, esport i dimensió social (implicació voluntaris i activitats més enllà de l’esport).

Des del desembre del 2013, InstaOsona s’ha consolidat com la comunitat instagramer a la comarca, amb l’organització de més de 50 concursos. Té més de 6.500 seguidors a aquesta xarxa social i ha aconseguit que centenars d’usuaris hagin etiquetat fins ara més de 72.000 fotos amb el hashtag #instaosona.

Consulta AQUÍ les bases senceres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s