Nou concurs d’Instagram en el marc del Festival Internacional de Màgia de Tona 

InstaOsona, juntament amb l’organització del Festival Internacional de Màgia de Tona, que enguany celebra la segona edició, impulsa un nou concurs coincidint amb la celebració del festival que tindrà del 5 al 7 de maig. Tona s’omplirà d’il·lusió, imaginació i fantasia amb les actuacions de diversos mags locals i internacionals i l’objectiu és plasmar aquests elements a través d’imatges a Instagram.

Al llarg de tres dies hi haurà diverses activitats. Per participar al concurs caldrà ser seguidor dels perfils @instaosona i @unatonademagia i penjar a Instagram fotos del festival i de les activitats que s’hi portaran a terme etiquetant-les amb els hashtags #unatonademagia17 i #instaosona. Només s’acceptaran fotos publicades entre el 5 i 8 de maig de 2017.

Els participants es disputaran tres premis gentilesa d’El Rei de la Màgia, Cervesa del Montseny i del festival. El primer consta de 2 entrades per a la Gala Internacional del festival del proper 2018, un pack de Cervesa del Montseny i una caixa de màgia del Rei de la Màgia. El segon premi serà un pack de Cervesa del Montseny i un caixa de màgia d’El Rei de la Màgia. I el tercer, una caixa de màgia d’El Rei de la Màgia.

Les fotos premiades les escollirà un jurat format per membres d’InstaOsona i de l’organització del festival.

Amb més de 6.500 seguidors a Instagram i més de 74.000 fotos etiquetades amb #instaosona per part de centenars d’usuaris, InstaOsona s’ha consolidat com la comunitat instagramer a la comarca.

Aquí, pots consultar les bases senceres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s