S’organitza un concurs d’Instagram a la novena edició de la mostra Lactium de Vic

InstaOsona i l’organització de Lactium, la mostra de formatges catalans, impulsen, per primer cop, un concurs d’Instagram coincidint amb aquesta fira que es farà els dies 13 i 14 de maig a Vic. La millor foto guanyarà un lot de formatges artesans catalans.

Els participants podran penjar tantes fotos com vulguin sobre la fira i qualsevol de les activitats relacionades amb Lactium, que es farà al Parc Jaume Balmes, entre els dies 13 i 15. Per entrar a concurs, cal etiquetar-les amb #Lactium17 i #instaosona, i ser seguidor del perfil d’InstaOsona a Instagram. El jurat, format pels gestors de la comunitat instagramer i representants de l’organització de la mostra, valorarà que les fotos reflecteixin l’esperit de Lactium, així com l’originalitat.

La 9a edició del Lactium, compta amb la complicitat i implicació del sector artesà del formatge. Organitzada per l’Ajuntament de Vic i ACREFA (Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà), compta amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, l’agrupació de ramaders i formatgers Llet de Cabres Catalanes i l’empresa Bonpreu-Esclat.

Des del desembre del 2013, InstaOsona s’ha consolidat com la comunitat instagramer a la comarca, amb l’organització de més de 50 concursos. Té més de 6.600 seguidors a aquesta xarxa social i ha aconseguit que centenars d’usuaris hagin etiquetat fins ara 75.000 fotos amb el hashtag #instaosona.

Aquí, pots llegir les bases senceres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s