Jordi Vidal guanya el concurs de la mostra Lactium de Vic

Jordi Vidal (@jordikaya13 a Instagram) és el guanyador del concurs organitzat en el marc de Lactium, la mostra de formatges catalans, de Vic. La primera edició del concurs, impulsat per InstaOsona i l’organització de la fira, ha estat tot un èxit, amb la participació de més de 200 fotos. Ara, el guanyador, que és veí de Viladomiu Nou (Gironella), podrà gaudir d’un lot de formatges artesans catalans.

Lactium es va fer el cap de setmana del 13 de maig al Parc Jaume Balmes de Vic i, més enllà de les parades, oferia un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món del formatge. Justament, el jurat, format pels gestors d’InstaOsona i els organitzadors de Lactium, ha destacat que la imatge guanyadora reflecteix molt bé l’essència i els valors que vol impulsar la mostra, que ara arribava ala novena edició. Les fotos presentades a concurs s’havien d’etiquetar amb #Lactium17 i #instaosona.

Des del desembre del 2013, InstaOsona s’ha consolidat com la comunitat instagramer a la comarca, amb l’organització de més de 50 concursos. Té més de 6.600 seguidors a aquesta xarxa social i ha aconseguit que centenars d’usuaris hagin etiquetat fins ara 76.000 fotos amb el hashtag #instaosona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s