Quart concurs d’Instagram a la Festa del Serpent de Manlleu

La comunitat d’amics d’Instagram a la comarca, InstaOsona, i la Festa del Serpent de Manlleu impulsen, per quart any, un concurs coincidint amb la festa manlleuenca. Les imatges que es pengin a aquesta xarxa social, entre el 14 i el 17 d’agost, sobre les activitats relacionades amb la festa podran optar a dos premis.

Per participar al concurs, cal etiquetar les fotos amb els hashtags #festeserpent17 i #instaosona, i cal seguir els perfils @instaosona i @elserpentdemanlleu a Instagram. El concurs no té límit de participació i cadascú pot publicar tantes fotos com vulgui.

Un cop es tanqui el concurs, el dia 17 d’agost, el jurat format pels gestors d’InstaOsona i la Festa del Serpent decidiran els guanyadors. Es valorarà que les imatges reflecteixin l’essència de la Festa del Serpent i també es tindrà en compte l’originalitat. El guanyador del primer premi s’emportarà un àpat per a dues persones al restaurant Manlleuet. El segon premi serà un lot de productes de la Festa del Serpent.

Guillem Riera i Santi Terricabras es van imposar en l’edició de l’any passat en què es van presentar 150 imatges.

Amb més de 6.700 seguidors a Instagram i amb 80.000 fotos etiquetades amb el hashtag #instaosona, InstaOsona s’ha consolidat com la comunitat instagramer a la comarca.

Aquí pots llegir les bases senceres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s