Per quart any, InstaOsona i en Toca-sons premiaran les millors fotos penjades a Instagram

Per quart any consecutiu, InstaOsona i la Festa d’en Toca-sons organitzen un concurs d’Instagram coincidint amb la festa del bandoler de Taradell, que arriba al 25è aniversari. Com es va fer l’any passat, i després de l’èxit de les edicions anteriors, es distingiran les dues millors imatges que es pengin a aquesta xarxa social entre el 22 i el 26 d’agost. El concurs d’Instagram serà una de les categories del Concurs Fotogràfic Memorial Lluís Tuneu.

Per participar-hi, cal etiquetar les fotos amb els hashtags #tocasons17 i #instaosona, i seguir el perfil @instaosona a Instagram. El concurs no té límit de participació i cadascú pot publicar tantes fotos com vulgui. Tot i que el dia principal de la festa és el 25 d’agost, les imatges poden ser de qualsevol dels actes relacionats amb aquesta figura: la caminada teatralitzada Llinatges, el Pregó d’en Toca-sons, el Mercat del Segle XVII o l’arribada del bandoler Toca-sons.

El jurat, format pels gestors d’InstaOsona, reconeguts fotògrafs osonencs i un membre de l’Arxiu Fotogràfic de Taradell, decidiran els dos guanyadors. Es valorarà que les imatges reflecteixin l’essència de la festa i també es tindrà en compte l’originalitat.

Els autors de les dues imatges guanyadors s’enduran un trofeu de la cinquena edició del Concurs Fotogràfic Memorial Lluís Tuneu i la seva foto s’exposarà a Can Costa de Taradell del 27 d’octubre al 14 de novembre. A més, el guanyador del primer premi podrà gaudir d’un sopar per a dues persones en un restaurant del poble.

Amb gairebé 7.000 seguidors a Instagram i més de 80.000 fotos etiquetades amb el hashtag #instaosona, InstaOsona s’ha consolidat com la comunitat instagramer a la comarca.

Aquí, pots llegir les bases senceres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s