Nou concurs d’InstaOsona durant el Lactium

InstaOsona impulsa un nou concurs coincidint amb la desena edició de Lactium, que es farà el proper cap de setmana a Vic. La comunitat d’instagramers de la comarca, juntament amb l’organització del Lactium, s’han proposat premiar la millor foto que es pengi a Instagram sobre aquesta mostra.

Els usuaris que participin al concurs poden penjar tantes fotos com vulguin, però cal que les etiquetin amb els hashtags #LactiumVic18 i #instaosona i que segueixin els perfils @instaosona i @lactium. És necessari que ho facin abans del dilluns dia 14 de maig, quan es tancarà la participació. La resta de bases es poden consultar al bloc d’InstaOsona.

A partir d’aquí, el jurat es posarà a treballar. Format pels gestors d’InstaOsona i membres de l’organització del Lactium, valorarà que les imatges reflecteixin la temàtica de la mostra, així com la seva originalitat i creativitat. Tractant-se d’una fira temàtica es valoraran especialment aquelles fotos que mostrin, en detall, els productes que es poden trobar a la mostra. El premi a la millor imatge consistirà en un lot de formatges de l’associació Llet de Cabres Catalanes.

InstaOsona ja supera els 7.000 seguidors a Instagram i milers d’usuaris ja han etiquetat més de 94.000 fotos amb el hashtag #instaosona.

Aquí, pots llegir les bases senceres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s