Anna Casasas guanya el concurs d’Instagram del Lactium

Anna Casassas (@miakanna a Instagram) és la guanyadora del concurs organitzat en el marc de la mostra de formatges Lactium, que es va fer a Vic els dies 11 i 12 de maig. Ara la guanyadora podrà gaudir d’un lot de formatges de l’associació Llet de Cabres Catalanes.

El jurat, format pels membres d’InstaOsona i els organitzadors de Lactium, ha escollit aquesta foto, després de revisar les 125 fotos que es van presentar al concurs. De la imatge guanyadora, el jurat destaca que “s’hi veu el Miner d’Espinelves, el Millor Formatge Català Lactium 2019 en el moment més àlgid del cap de setmana: l’elecció del millor formatge entre els guanyadors de cada categoria”. A més, “de fons es veuen alguns dels altres formatges guanyadors de cada categoria”.

Per participar al concurs les fotos havien de reunir alguns requisits, com ara estar etiquetades amb #LactiumVic i #instaosona.

InstaOsona ja supera els 7.400 seguidors a Instagram i milers d’usuaris ja han etiquetat 114.000 fotos amb el hashtag #instaosona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s