Carola Danés i Cinta Gonzàlez guanyen el concurs d’Instagram de Toca-sons

La vuitena edició del concurs d’Instagram de la Festa d’en Toca-sons de Taradell, organitzat per InstaOsona i l’agrupació organitzadora de la festa, ja té guanyadores. Són Carola Danés (@carolaadanske a Instagram) i Cinta Gonzàlez (@garsona), que han quedat primera i segona, respectivament.

El jurat del concurs, que forma part del Memorial Lluís Tuneu, ha estat integrat pels fotògrafs Paco Marxant; Josep Bosch, de l’Arxiu Fotogràfic de Taradell, i Marta Ramírez, membre d’Istaosona, que han valorat que les imatges guanyadores reflecteixin l’essència de la festa i també s’ha tingut en compte l’originalitat.

Ara, com a premi, les guanyadores rebran un trofeu del Memorial Lluís Tuneu i la seva foto s’exposarà a Can Costa de Taradell a partir del 10 de desembre. A més, la guanyadora del primer premi podrà gaudir d’un sopar per a dues persones en un restaurant del poble. L’exposició de Can Costa també comptarà amb altres fotos finalistes de la categoria d’Instagram, juntament amb altres imatges del Concurs Fotogràfic Memorial Lluís Tuneu.

Amb més de 8.000 seguidors i més de 159.000 fotos etiquetades amb #instaosona, aquesta comunitat s’ha més que consolidat a la comarca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s