Qui som?

InstaOsona és la comunitat d’instagramers de la comarca d’Osona. Neix oficialment a principis de desembre del 2013, a partir de l’empenta de cinc joves osonencs que pretenen convertir InstaOsona en un punt de trobada virtual per als molts aficionats que desperta la popular aplicació fotogràfica per a mòbils.

Jèss Carol (Roda de Ter), Marc Güell (Vic), Sílvia Moreno (Manlleu), Marta Ramírez (Taradell) i Núria Salvans (Manlleu) són els impulsors d’aquesta comunitat, després de coincidir en una trobada d’instagramers convocada per la Diputació de Barcelona la primavera del 2013 a Vic. Però no és fins el 6 de desembre que s’activa definitivament el perfil. La imatge inaugural és el logotip d’InstaOsona, dissenyat per Núria Genescà.

Satisfets amb la resposta inicial, l’objectiu d’InstaOsona és organitzar concursos i trobades, amb la complicitat d’entitats, associacions i organitzadors d’actes i fires que hi estiguin interessats, per donar a conèixer i promocionar la comarca més enllà dels límits geogràfics i, a la vegada, passar-ho bé tot reunint els amants d’Instagram.

Ens podeu seguir a:

InstaOsona_El9Nou

Foto: El 9 Nou

2 pensaments sobre “Qui som?

Els comentaris estan tancats.