Viatges Alemany i InstaOsona organitzen un concurs d’Instagram per la Fira de la Muntanya de Vic

#VAmunt14 daltViatges Alemany i InstaOsona impulsen un concurs d’Instagram coincidint amb la Fira de la Muntanya i del Llibre, que es farà del 14 al 16 de novembre al recinte firal El Sucre de Vic. Tothom que vagi a la fira i pengi fotos a Instagram podrà optar a un vol amb globus per Osona per a dues persones.

Per participar al concurs, cal etiquetar les fotos amb els hashtags #VAmunt14 i #instaosona, i cal seguir els perfils @v_alemany i @instaosona a Instagram. El concurs no té límit de participació i cadascú pot publicar tantes fotos com vulgui entre el 14 i el 17 de novembre. 

Un cop es tanqui el concurs, el jurat, format pels gestors d’InstaOsona i Viatges Alemany, decidirà el guanyador. Es valorarà que les imatges reflecteixin bé la temàtica de la fira, però també es tindrà en compte l’originalitat.

TROBADA DISSABTE AL MATÍ

Viatges Alemany i InstaOsona també impulsen una trobada d’instagramers en el marc de la Fira de la Muntanya. Els instagramers podran ser els primers a pujar al globus de Viatges Alemany dissabte. Els que es presentin a les 10 del matí a l’estand de l’agència gaudiran d’aquest privilegi abans que la resta de visitants.

Es tracta del tretzè concurs que organitza InstaOsona. La comunitat InstaOsona ja té gairebé 1.400. A més, des de principis del desembre passat, centenars d’usuaris han etiquetat gairebé 16.000 fotos amb el hashtag #instaosona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s