InstaOsona organitza la seva segona trobada ‘instagramer’ pel Mercat Medieval de Vic

instaosonapromoDesprés de l’èxit de l’any passat i per celebrar el segon aniversari d’InstaOsona, la comunitat instagramer de la comarca organitza la seva segona trobada, conjuntament amb l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Vic. Es farà el dissabte 5 de desembre, coincidint amb el Mercat Medieval, i està oberta a qualsevol instagramer, ja sigui d’Osona o de fora. L’any passat, en va reunir més de 60 de diversos punts de Catalunya.

La trobada començarà amb una recepció a l’Ajuntament i continuarà amb un concurs fotogràfic. Els participants hauran de penjar almenys quatre fotos de punts de Vic o del Mercat Medieval que se’ls detallaran una estona abans. A més, com a novetat, es proposa als instagramers que es facin un selfie al Mercat Medieval i el pengin a aquesta xarxa social. Per la primera categoria, es premiaran les dues millors fotos i també hi haurà un premi pel millor selfie. Els guanyadors sortiran d’una votació popular de 24 hores, després d’una primera tria de finalistes per part dels gestors d’InstaOsona.

INSCRIPCIONS OBERTES

Les inscripcions per a la trobada ja estan obertes. Es poden fer fins el 3 de desembre enviant un correu electrònic a instaosona@gmail.com. Cal detallar-hi el nom, el nom d’usuari a Instagram, la població i el nombre d’acompanyants amb perfil a Instagram i sense. És imprescindible inscriure’s a la trobada per poder participar al concurs.

PREMIS

La trobada lliurarà tres premis, gentilesa de l’Oficina de Turisme de Vic. La millor foto es distingirà amb un vol amb globus per la Plana i la segona millor imatge, amb una volta amb caiac pel pantà de Sau. Pel que fa al millor selfie fet al Mercat Medieval, es distingirà amb una ruta amb burricleta per l’anella verda.

2 ANYS RETRATANT OSONA

La comunitat InstaOsona va néixer el 6 de desembre del 2013 i, des de llavors, ha organitzat uns 40 concursos a diversos municipis de la comarca. A Instagram, té més de 3.400 seguidors i ha aconseguit que centenars d’usuaris hagin etiquetat, fins ara, més de 36.000 fotos amb el hashtag #instaosona.

Aquí, podeu consultar les bases senceres!

Deixa un comentari