Per vuitè any consecutiu, concurs d’Instagram a la Festa d’en Toca-sons

Per vuitè any consecutiu, InstaOsona i l’agrupació organitzadora de la Festa d’en Toca-sons de Taradell impulsen un concurs d’Instagram, dins del Concurs Fotogràfic Memorial Lluís Tuneu. Així, un any més, es premiaran les dues millors imatges que es pengin a aquesta xarxa social sobre qualsevol dels actes d’en Toca-sons entre el 22 i el 25 d’agost.

Per participar-hi, cal etiquetar les fotos amb #tocasons21 i #instaosona, i seguir els perfils @instaosona i @festatocasons a Instagram. El concurs no té límit de participació i cadascú pot publicar tantes fotos com vulgui. 

El jurat, format pels gestors d’InstaOsona i l’Associació de la Festa d’en Toca-sons, decidirà els dos guanyadors. Es valorarà que les imatges reflecteixin l’essència de la festa i també es tindrà en compte l’originalitat.

Els autors de les dues imatges guanyadores s’enduran un trofeu del Memorial Lluís Tuneu i la seva foto s’exposarà a Can Costa de Taradell a finals d’any. A més, el guanyador del primer premi podrà gaudir d’un sopar per a dues persones en un restaurant del poble. D’altra banda, la comissió d’en Toca-sons triarà una foto d’entre totes les que es presentin al Memorial Lluís Tuneu (totes les categories, inclosa Instagram) que sortirà a la portada de la revista de l’any que ve. 

Jordi Morató (@jmoratocasassas a Instagram) va estar doblement distingit fa un any, ja que va rebre el primer premi del concurs i, a més, una altra foto va ser escollida com a imatge del cartell de la festa d’aquest 2021. Bet Comas (@betcomas) va ser l’autora de la segona foto premiada.

Amb més de 7.900 seguidors i més de 155.000 fotos etiquetades amb #instaosona, aquesta comunitat s’ha més que consolidat a la comarca.

Consulta aquí les bases senceres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s