InstaOsona i la Mancomunitat La Plana promouen un concurs per fomentar el reciclatge

promo_campanya_reciclatge (2)La Mancomunitat La Plana i InstaOsona posen en marxa un concurs d’Instagram coincidint amb la campanya de millora de la recollida selectiva als municipis mancomunats Reciclar és fàcil, ja ho fas bé? que es porta a terme aquesta primavera. L’autor de la millor foto guanyarà un àpat per a dues persones.

Entraran a concurs totes les fotos que es pengin entre l’11 d’abril i l’11 de maig i que estiguin relacionades amb les famoses 4R dels residus: REDUIR, REUTILITZAR, RECICLAR i RECUPERAR. 

Per participar-hi cal etiquetar les fotos amb els hashtags #reciclaresfacil i #instaosona i ser seguidor dels perfils @mancoplana i @instaosona a Instagram. Un cop es tanqui el concurs, l’organització escollirà les tres fotos finalistes, que se sotmetran a votació popular durant 24 hores.

D’altra banda, la Mancomunitat La Plana seleccionarà entre 25 i 50 fotografies amb l’objectiu d’organitzar una exposició itinerant per diversos equipaments públics.

Es tracta del 22è concurs de la comunitat InstaOsona, nascuda el 6 de desembre del 2013 i que suma més de 2.200 seguidors a Instagram.

Aquí, podeu llegir les bases senceres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s